BREAKING! Enkel nog open op vrijdag en zaterdag

door | jan 8, 2022 | Corona

Na het nieuwe overlegcomité van donderdag hebben we besloten dat het wellekes is geweest. Sinds de uitbraak van Corona hebben we gekozen om regelmatig transparant over onze situatie te communiceren. Dat willen we nu ook doen op een moeilijk en beslissend moment.


We hebben alles gegeven om de afgelopen twee jaar oplossingen te vinden en tegelijk iets mooi op te bouwen in de buurt. Tegen de zoveelste golf met Omikron hebben we in de huidige setting geen verhaal. Een vervroegd sluitingsuur, twee feestzalen die niet gebruikt kunnen worden, geen biljart, geen darts, iedereen scannen, planningen die constant verschuiven door quarantaines, … We “mogen” open blijven maar het is niet werkbaar met al deze steeds wisselende beperkingen. We hebben geen goesting om nog langer afhankelijk te zijn van beslissingen van buitenaf want wat is het volgende week? We kiezen dus zelf voor een aangepaste werking die ons meer zekerheid geeft. Of dit ons door de crisis zal helpen? Dat gaan we zien… het is erop of eronder. Maar op deze manier aan een koordje hangen… nee, daar passen we na 2 jaar voor.

Het goeie nieuws… op vrijdag en zaterdag blijven we open tussen 12u en 23u. We verwelkomen jullie dan ook heel graag om iets te komen drinken of je kan een tafel reserveren om te eten. We openen onze volkskeuken en serveren heel de dag pannenkoeken en vanaf 18u kies je tussen verschillende klassiekers à la carte.

Nog meer goei nieuws… Het aanbod van de volkskeuken kan vanaf vrijdag 14/1 ook uitgehaald worden. Alle maaltijden zijn vacuüm verpakt per portie in een kookzak. Ideaal om lang in de ijskast te bewaren of nog langer in de diepvries. Opwarmen doe je heel gemakkelijk in heet water. Zo heb je thuis altijd iets lekker achter de hand om zonder moeite eten op tafel te toveren. Heerlijk simpel én weinig afwas 🙂

En nog meer goei nieuws… volgende week lanceren we iets helemaal nieuw!

Het slechte nieuws… we sluiten naast maandag ook op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag en dit vanaf zondag 9 januari. Eind januari gaan we afhankelijk van de situatie op die moment bekijken of we dit aanhouden of niet.

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel